PARAXAN: compoziție, ingrediente naturale, ce conține medicamentul

În lupta împotriva infestărilor parazitare, oamenii caută din ce în ce mai mult soluții naturale și eficiente. Cu toate acestea, pe măsură ce cererea pentru astfel de remedii a crescut, piața a devenit inundată de produse dubioase și escroci care promit soluții miraculoase. În acest context, este crucial să examinăm cu atenție compoziția și ingrediente naturale ale unui produs precum PARAXAN pentru a înțelege dacă acesta oferă cu adevărat beneficii reale pentru sănătate și pentru a evita riscurile asociate cu achiziționarea de medicamente de la surse necunoscute.

PARAXAN: compoziție, ingrediente naturale, ce conține medicamentul
PARAXAN – Scapă pentru totdeauna de paraziți! Compozitie 100% naturala, 50% reducere pe site-ul oficial. Plata numai dupa livrare.

În această recenzie, vom explora în detaliu compoziția acestui produs și vom analiza cum pot contribui ingredientele naturale la soluționarea problemelor legate de infestările parazitare. Totodată, vă vom reaminti că, conform producătorului, PARAXAN trebuie achiziționat numai de pe site-ul oficial pentru a vă asigura că primiți produsul autentic și de încredere.

Compoziția și mecanismul de acțiune al componentelor

PARAXAN se bazează pe o compoziție complexă de ingrediente naturale, fiecare având un rol specific în combaterea infestărilor parazitare. Iată o listă a principalelor componente:

 • Echinacea
 • Măceșe
 • Citrat de zinc
 • Vitamina C
 • Extract de papadie
 • Floare de galbenele
 • Extract de rădăcină de ghimbir
 • Extract de bulb de usturoi
 • Seminte de chimen negru
 • Papain
 • Seminte de dovleac

Compoziția diversificată a PARAXAN se bazează pe principiul sinergiei, aducând împreună ingrediente naturale cu potențial antiparazitar și imunostimulator pentru a aborda infestările parazitare din mai multe unghiuri. Această combinație complexă de ingrediente reflectă o alegere atentă a producătorului pentru a oferi un produs eficient și sigur în lupta împotriva paraziților.

PARAXAN: compoziție, ingrediente naturale, ce conține medicamentul

PARAXAN. Cel mai bun remediu natural pentru infestarea cu paraziti. Plata dupa livrare.

Echinacea

 • Originea și istoria Echinaceei: Echinacea este o plantă originară din America de Nord și este cunoscută și sub numele de “coneflower”. A fost utilizată de secole de către triburile amerindiene pentru proprietățile sale medicinale. Din secolul al XIX-lea, Echinacea a devenit cunoscută și în Europa ca o plantă cu efecte benefice asupra sistemului imunitar.
 • Rolul Echinaceei în tratamentul infestărilor parazitare: Echinacea este apreciată pentru capacitatea sa de a stimula sistemul imunitar al organismului. Aceasta înseamnă că ajută corpul să-și intensifice propriile mecanisme de apărare împotriva invadatorilor, inclusiv a paraziților. Prin activarea și întărirea răspunsului imun, Echinacea poate contribui la eliminarea paraziților și la reducerea simptomelor asociate infestărilor parazitare.
 • Producția și extragerea Echinaceei: Echinacea este adesea extrasă din părțile aeriene ale plantei, cum ar fi florile, frunzele și tulpinile. Aceste părți conțin compuși activi, cum ar fi echinacozidele și polizaharidele, care contribuie la efectele imunostimulatoare ale plantei. Extracția se poate realiza prin metode precum macerarea, tincturarea sau distilarea, iar produsele rezultate pot fi utilizate pentru prepararea suplimentelor.

PARAXAN: compoziție, ingrediente naturale, ce conține medicamentul

PARAXAN. Scapă pentru totdeauna de paraziți! Promotii si reduceri pe site-ul producatorului.

Măceșe

 • Originea și istoria Măceșelor: Măceșele sunt fructele roșii ale tufelor de măceș, cunoscute sub numele științific de Rosa canina. Aceste fructe au fost folosite de-a lungul istoriei în scopuri medicinale și culinare. Ele sunt originare din regiuni temperate din Europa, Asia și Africa de Nord și sunt bogate în substanțe nutritive valoroase.
 • Rolul Măceșelor în tratarea infestărilor parazitare: Măceșele sunt recunoscute pentru conținutul lor bogat de vitamine, minerale și antioxidanți. Aceste fructe pot sprijini sistemul imunitar, contribuind la creșterea rezistenței organismului la infecții și paraziți. De asemenea, măceșele conțin substanțe fitochimice cu potențial antiparazitar, ajutând la eliminarea și prevenirea infestărilor.
 • Producția și extragerea Măceșelor: Măceșele pot fi recoltate din tufele sălbatice sau crescute în culturi speciale. Ele sunt apoi procesate pentru a extrage compușii benefici. Aceasta poate implica uscarea, măcinarea sau obținerea de extracte din fructe. Formele extracte sunt adesea utilizate în produsele pentru sănătate, cum ar fi PARAXAN.

Citrat de zinc

 • Originea și istoria Citratului de zinc: Citratul de zinc este o formă de zinc care poate fi obținută sintetic sau din surse naturale. Zincul este un mineral esențial pentru organism, cunoscut pentru rolul său vital în numeroase procese fiziologice. Este prezent în mod natural în alimente precum carne, pește, produse lactate și cereale integrale. De-a lungul timpului, zincul a fost utilizat pentru a trata o varietate de afecțiuni și este recunoscut pentru proprietățile sale benefice asupra sănătății.
 • Rolul Citratului de zinc în tratarea infestărilor parazitare: Zincul este implicat în mod activ în funcționarea sistemului imunitar al organismului. Acesta poate spori capacitatea organismului de a lupta împotriva infecțiilor, inclusiv a infestărilor parazitare. De asemenea, zincul poate avea un efect inhibator direct asupra creșterii și dezvoltării paraziților, contribuind astfel la eliminarea acestora. În compoziția PARAXAN, citratul de zinc adaugă o componentă vitală care ajută la combaterea paraziților și întărește sistemul imunitar.
 • Producția și utilizarea Citratului de zinc: Citratul de zinc poate fi produs în laboratoare prin sinteză chimică sau poate fi obținut din surse naturale, precum zincul mineral. Acesta este utilizat într-o varietate de suplimente și medicamente datorită beneficiilor sale pentru sănătate.
PARAXAN. Completați formularul de comandă de pe site-ul producătorului, plata la primire.

Vitamina C

 • Originea și istoria Vitaminei C: Vitamina C, cunoscută și sub denumirea de acid ascorbic, este o vitamină solubilă în apă esențială pentru funcționarea corespunzătoare a organismului uman. Această vitamină a fost descoperită pentru prima dată în secolul al XVIII-lea, când a fost identificată ca fiind esențială pentru prevenirea scorbutului, o boală mortală legată de deficiența de vitamina C. De-a lungul timpului, cercetările au demonstrat că vitamina C are numeroase alte beneficii pentru sănătate, inclusiv rolul său în întărirea sistemului imunitar și neutralizarea radicalilor liberi.
 • Rolul Vitaminei C în tratarea infestărilor parazitare: Vitamina C are un impact semnificativ asupra funcționării sistemului imunitar. Aceasta ajută la stimularea producției de celule imunitare, precum limfocitele și celulele albe din sânge, care joacă un rol crucial în combaterea infecțiilor și paraziților. De asemenea, vitamina C are proprietăți antioxidante puternice, ceea ce înseamnă că ajută la protejarea celulelor împotriva daunelor oxidative. Această capacitate de neutralizare a radicalilor liberi poate contribui la distrugerea paraziților și la reducerea efectelor negative ale infestării.
 • Producția și utilizarea Vitaminei C: Vitamina C poate fi produsă sintetic sau extrasă din surse naturale, cum ar fi citricele sau legumele cu frunze verzi. Aceasta este disponibilă sub formă de suplimente alimentare și este utilizată pe scară largă în medicină pentru tratarea diferitelor afecțiuni. În compoziția PARAXAN, vitamina C își aduce contribuția la întărirea sistemului imunitar și la eliminarea paraziților, ajutând organismul să se recupereze.

Extract de papadie

 • Originea și istoria Extractului de Papadie: Extractul de papadie, obținut din planta cu același nume, cunoscută științific sub denumirea de Taraxacum officinale, este utilizat de secole în medicina tradițională pentru proprietățile sale benefice. Această plantă, originară din regiunea Euro-Asiană, a fost apreciată pentru efectele sale diuretice, antiinflamatorii și antioxidante. În medicina tradițională, rădăcina și frunzele de papadie au fost folosite pentru tratarea unei game variate de afecțiuni.
 • Rolul Extractului de Papadie în tratarea infestărilor parazitare: Extractul de papadie conține compuși bioactivi, cum ar fi taraxacinele, flavonoidele și inulina, care au fost studiate pentru efectele lor antiparazitare. Acest extract poate ajuta la distrugerea paraziților în organism prin mai multe mecanisme, inclusiv prin stimularea sistemului imunitar, reducerea inflamației și acțiunea sa antioxidantă. De asemenea, extractul de papadie poate sprijini procesele de detoxifiere ale organismului, contribuind la eliminarea paraziților și substanțelor nocive din organism.
 • Producția și utilizarea Extractului de Papadie: Extractul de papadie poate fi obținut prin diferite metode, inclusiv extracția din rădăcina sau frunzele plantei. Acesta este apoi prelucrat pentru a fi inclus în compoziția produselor, cum ar fi PARAXAN. Utilizarea extractului de papadie în tratamentul infestărilor parazitare se bazează pe cercetările științifice care atestă eficacitatea sa în combaterea paraziților și susținerea sistemului imunitar.
PARAXAN. Rețetele bunicii împotriva paraziților. Compozitie 100% naturala.

Floare de galbenele

 • Originea și istoria Florii de Galbenele: Floarea de galbenele, cunoscută și sub numele științific Calendula officinalis, este o plantă cu flori originară din regiunile mediteraneene. Cu o istorie bogată în utilizarea sa în medicina tradițională, această plantă a fost apreciată pentru proprietățile sale vindecătoare și antibacteriene. Încă din antichitate, calendula era folosită pentru tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii, răni, inflamații și infecții.
 • Rolul Florii de Galbenele în tratarea infestărilor parazitare: Calendula are multiple beneficii în tratamentul infestărilor parazitare. Această plantă conține compuși activi, cum ar fi triterpenoidele, flavonoidele și uleiurile esențiale, care au proprietăți antiparazitare și antiinflamatorii. Prin acțiunea sa antiinflamatorie, calendula poate contribui la reducerea disconfortului și inflamației asociate cu infestările parazitare. De asemenea, compușii săi pot sprijini procesul de detoxifiere al organismului, ajutând la eliminarea paraziților.
 • Producția și utilizarea Florii de Galbenele: Pentru a utiliza beneficiile calendulei în tratamentul infestărilor parazitare, floarea de galbenele poate fi extrasă sub formă de ulei sau poate fi utilizată sub formă de extract. Aceasta poate fi apoi inclusă în compoziția produselor, cum ar fi PARAXAN.

PARAXAN: compoziție, ingrediente naturale, ce conține medicamentul

PARAXAN. Secretele medicinei naturiste tradiționale. A scăpa de paraziți.

Extract de rădăcină de ghimbir

 • Originea și istoria Rădăcinii de Ghimbir: Rădăcina de ghimbir (Zingiber officinale) este una dintre cele mai cunoscute plante în medicina tradițională și culinară, cu o istorie de utilizare care se întinde pe mii de ani. Originară din Asia de Sud-Est, această rădăcină aromată și picantă a fost apreciată pentru proprietățile sale benefice asupra sănătății. Folosită în special pentru a trata afecțiuni digestive și inflamații, ghimbirul a câștigat o reputație solidă în domeniul sănătății.
 • Rolul Extractului de Rădăcină de Ghimbir în tratarea infestărilor parazitare: Extractul de rădăcină de ghimbir este un ingredient esențial în PARAXAN datorită proprietăților sale antiparazitare și antiinflamatorii. Compusul activ principal din ghimbir, gingerolul, a fost studiat pentru capacitatea sa de a combate paraziții și de a reduce inflamația cauzată de infestări parazitare. Gingerolul poate afecta negativ sistemul nervos al paraziților, contribuind astfel la eliminarea lor din organism.
 • Producția și utilizarea Extractului de Rădăcină de Ghimbir: Pentru a produce extractul de rădăcină de ghimbir utilizat în PARAXAN, rădăcinile proaspete de ghimbir sunt spălate, curățate și zdrobite pentru a elibera compușii activi. Acești compuși sunt apoi extrase utilizând diferite tehnici de extracție, obținându-se un extract concentrat, bogat în gingerol.

Extract de bulb de usturoi

 • Originea și istoria Bulbului de Usturoi: Usturoiul (Allium sativum) este o plantă cu o istorie bogată și îndelungată de utilizare în diferite culturi și tradiții medicinale. Cu origini în Asia Centrală, usturoiul a fost cultivat și apreciat în întreaga lume pentru aroma sa distinctă și proprietățile sale benefice asupra sănătății. De-a lungul istoriei, usturoiul a fost folosit pentru a trata o varietate de afecțiuni, inclusiv infestările parazitare.
 • Rolul Extractului de Bulb de Usturoi în tratarea infestărilor parazitare: Extractul de bulb de usturoi este un ingredient esențial în PARAXAN datorită proprietăților sale antiparazitare puternice. Unul dintre compușii activi importanți din usturoi este alicina, care are proprietăți antimicrobiene și antiparazitare. Alica este cunoscută pentru capacitatea sa de a afecta sistemul nervos al paraziților și de a contribui la eliminarea lor din organism. În plus, usturoiul poate stimula sistemul imunitar al organismului, ajutând la combaterea infestărilor parazitare.
 • Producția și utilizarea Extractului de Bulb de Usturoi: Producția extractului de bulb de usturoi implică zdrobirea și macerarea bulbilor proaspeți pentru a extrage compușii activi. Acești compuși sunt apoi concentrați și utilizați în compoziția PARAXAN. Procesul de producție asigură păstrarea proprietăților benefice ale usturoiului în suplimentul final.

Seminte de chimen negru

 • Originea și istoria Semințelor de Chimen Negru: Semințele de chimen negru, cunoscute și sub numele de Nigella sativa, au o istorie bogată de utilizare în medicina tradițională, ce datează de mii de ani în urmă. Originare din regiunea mediteraneană, aceste semințe au fost utilizate în diferite culturi pentru proprietățile lor terapeutice. Ele au fost menționate chiar și în textele vechi, precum Vechiul Testament și în scrierile lui Hippocrates, “părintele medicinei”, care le-a recomandat pentru diverse afecțiuni.
 • Rolul Semințelor de Chimen Negru în tratarea infestărilor parazitare: Semințele de chimen negru sunt apreciate pentru proprietățile lor antiparazitare și antibacteriene. Ele conțin un compus activ important numit tiochinonă, care a fost studiat pentru capacitatea sa de a lupta împotriva paraziților. Tiochinonă pare să interfereze cu metabolismul paraziților și să le afecteze capacitatea de a supraviețui în organismul uman. De asemenea, semințele de chimen negru pot avea un efect stimulator asupra sistemului imunitar, contribuind la combaterea infestărilor parazitare.
 • Producția și utilizarea Semințelor de Chimen Negru: Semințele de chimen negru sunt obținute din planta Nigella sativa și sunt prelucrate pentru a extrage uleiul și compușii activi. Acestea pot fi utilizate sub formă de ulei, pudră sau capsule, cum este cazul în compoziția PARAXAN. Producția asigură păstrarea proprietăților terapeutice ale semințelor.
PARAXAN. Împotriva viermilor și a altor paraziți. Consultanță gratuită cu reprezentanții companiei.

Papain

 • Originea și Istoria Papainei: Papaina este o enzimă naturală extrasă din fructele crude ale plantei de papaya (Carica papaya). Acest ingredient a fost descoperit pentru prima dată în America Centrală și de Sud, unde papaya este nativă. Locuitorii indigeni au folosit fructul de papaya timp de secole pentru proprietățile sale medicinale. În secolul al XIX-lea, papaina a fost izolată și studiată în detaliu pentru utilizarea sa terapeutică.
 • Rolul Papainei în tratarea infestărilor parazitare: Papaina este recunoscută pentru capacitatea sa de a ajuta la descompunerea proteinelor, ceea ce o face eficientă în tratarea infestărilor parazitare. Paraziții, cum ar fi viermii intestinali, sunt compuși în mare parte din proteine. Papaina poate ajuta la degradarea acestor proteine, interferând cu funcționarea paraziților și contribuind astfel la eliminarea lor din organism. De asemenea, această enzimă poate sprijini digestia și sănătatea generală a sistemului digestiv.
 • Producția și utilizarea Papainei: Pentru a obține papaina, fructele de papaya sunt tăiate și zdrobite, iar enzima este extrasă și purificată. Acest proces asigură conservarea activității enzimei.

PARAXAN: compoziție, ingrediente naturale, ce conține medicamentul

PARAXAN. Scapă pentru totdeauna de paraziți! Promotii si reduceri pe site-ul producatorului.

Seminte de dovleac

 • Originea și Istoria Semințelor de Dovleac: Semințele de dovleac, cunoscute și sub numele de pepitas, sunt un ingredient natural care are o istorie îndelungată de utilizare în scopuri terapeutice și alimentare. Aceste semințe provin din interiorul dovleacului comun și au fost folosite în alimentație și în medicina tradițională în mai multe culturi din întreaga lume. Ele sunt bogate în substanțe nutritive esențiale, cum ar fi proteinele, fibrele, vitaminele și mineralele, și au câștigat încrederea oamenilor datorită beneficiilor lor pentru sănătate.
 • Rolul Semințelor de Dovleac în tratarea infestărilor parazitare: Semințele de dovleac au un conținut ridicat de substanțe active, cum ar fi cucurbitacina și cucurbitină, care pot ajuta la combaterea paraziților intestinali. Aceste substanțe pot paraliza paraziții și împiedica atașarea lor de peretele intestinal, facilitând astfel eliminarea lor din organism. De asemenea, semințele de dovleac sunt cunoscute pentru proprietățile lor antiinflamatorii și antioxidante, care pot sprijini sănătatea generală a tractului digestiv și pot contribui la prevenirea infestărilor parazitare.
 • Producția și utilizarea Semințelor de Dovleac: Semințele de dovleac pot fi obținute prin uscarea și prăjirea semințelor extrase din interiorul dovleacului. Procesul de prăjire poate îmbunătăți gustul și textura semințelor și poate ajuta la conservarea substanțelor nutritive. Semințele de dovleac sunt folosite ca atare în dieta alimentară sau pot fi utilizate în diverse produse, inclusiv în compoziția suplimentului alimentar PARAXAN, pentru a sprijini eliminarea paraziților intestinali.

PARAXAN Tabel Ingrediente

Ingredient Proprietăți și Caracteristici
Echinacea Stimulează sistemul imunitar, are proprietăți antiinflamatorii
Măceșe Bogate în antioxidanți, contribuie la susținerea sănătății sistemului imunitar
Citrat de zinc Susține sănătatea tractului digestiv, poate ajuta la eliminarea paraziților intestinali
Vitamina C Antioxidant puternic, întărește sistemul imunitar, contribuie la funcționarea normală a sistemului digestiv
Extract de papadie Are proprietăți antiparazitare și antiinflamatorii
Floare de galbenele Susține vindecarea și sănătatea mucoaselor digestive, are efect antiinflamator
Extract de rădăcină de ghimbir Proprietăți antimicrobiene, susține digestia și reducerea inflamației
Extract de bulb de usturoi Cunoscut pentru efectele sale antibacteriene și antiparazitare, sprijină sănătatea sistemului digestiv
Semințe de chimen negru Are proprietăți antiparazitare, susține sănătatea digestivă
Papain Enzimă digestivă, poate ajuta la descompunerea proteinelor parazitare
Semințe de dovleac Conține substanțe cu potențial antiparazitar și antiinflamator
PARAXAN: compoziție, ingrediente naturale, ce conține medicamentul
PARAXAN – Scapă pentru totdeauna de paraziți! Compozitie 100% naturala, 50% reducere pe site-ul oficial. Plata numai dupa livrare.

Consultați articolele noastre despre PARAXAN, cel mai bun remediu natural împotriva tuturor tipurilor cunoscute de paraziți!

“PARAXAN este un remediu natural împotriva paraziților și pentru tratamentul infecțiilor gastrointestinale”

“PARAXAN: Cumparare, Farmacie, Amazon, ebay, pret, site oficial, livrare in Romania”

“PARAXAN: Instructiuni de folosire”

“PARAXAN Opinii, recenzii, comentarii”

FAQ

Ce ingrediente naturale conține PARAXAN?
PARAXAN conține o gamă de ingrediente naturale, cum ar fi Echinacea, măceșe, citrat de zinc, vitamina C, extract de papadie, floare de galbenele, extract de rădăcină de ghimbir, extract de bulb de usturoi, semințe de chimen negru, papain și semințe de dovleac.
Care sunt proprietățile benefice ale Echinaceei în PARAXAN?
Echinacea are proprietăți antiinflamatorii și stimulează sistemul imunitar, ajutând la protejarea organismului împotriva infecțiilor.
Cum contribuie măceșele la eficacitatea PARAXAN?
Măceșele sunt bogate în antioxidanți, susținând sistemul imunitar și contribuind la combaterea infestărilor parazitare.
De ce este important citratul de zinc în compoziția PARAXAN?
Citratul de zinc poate susține sănătatea tractului digestiv și poate ajuta la eliminarea paraziților intestinali.
Cum acționează vitamina C în PARAXAN?
Vitamina C este un antioxidant puternic care întărește sistemul imunitar și susține sănătatea sistemului digestiv.
Share to friends
Katie Knight

Fondator și redactor-șef al Detoxins.ro. Doctor în științe medicale, farmacolog.

PARAXAN®
Add a comment